• Tel.: 011/4099103 Mob.: 060/5858576
  • domvivabg@gmail.com
  • Branka Bulata 10, 11000 Beograd

O nama

Unapredite Vaš fizički, intelektualni i socijalni život

Stručno osoblje u domu

Stručno osoblje u domu za negu starih lica - VIVA FLORA je na raspolaganju 24h.

U okviru doma postoji ambulanta u kojoj se vrše svi opšti i specijalistički pregledi neophodni našim korisnicima.
Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi tim lekara i medicinskih sestara, kojima se prati evaluacija stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celog boravka korisnika u domu.

Socijalni radnik, lekari opšte prakse, specijalisti, fizioterapeuti, nutricionista, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima je jedini cilj zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših korisnika.

LUX SMEŠTAJ

Dom raspolaže sa kapacitetom od 27 ležaja i obuhvata dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, prostran dnevni boravak, velike terase i visoko funkcionalna kupatila prilagođena osobama sa invaliditetom, nepokretnim osobama i osobama sa specijalnim zahtevima u smislu nege.

Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni sa vrhunskim bolničkim krevetima, klima uređajima, led TV sa kablovskom, telefonom i SOS tasterom za poziv medicinske sestre.
Prijatno društvo na pravi način

Osnovni cilj našeg rada

Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima učiniće da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju.
Ceo program doma za negu o starim licima - VIVA FLORA zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine idr.), izrađivanje raznih predmeta, štrikanje, vez.
U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku ili uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.

Dom za negu starih lica - VIVA FLORA je ustanova socijalne zaštite napravljena po najnovijim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica.
Nalazimo se u Beogradu, na Banjici u tihom i mirnom okruženju, na samo 5 minuta od centra grada i 3 minuta od VMA.
Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu za 27 korisnika.
Svakodnevno druženje, društvene igre, čitanje knjiga

Prostrano dvorište površine 1200m2

U okviru smeštaja doma VIVA FLORA nalazi se prostrano dvorište površine 1200m2 sa predivnom fontanom i zelenilom koje pruža mogućnost za druženje, relaksaciju i odmor naših korisnika.

U našem domu organizujemo kreativne radionice, tematske večeri, muzička dešavanja, proslave praznika, slava i rođendana naših korisnika.
Tu smo da pružimo toplinu, brigu i negu, kako bi se naši korisnici osećali kao da su kod kuće, a sve u luksuznom ambijentu uz prijatno društvo i na pravi način.

Dom za negu starih lica - VIVA FLORA radi na osnovu licence:
broj rešenja 022-02-00439/2016-19 od 04.05.2017. godine, broj licence 0259

Želja nam je da se Vaš fizički, intelektualni i socijalni život unapredimo. Posetite nas

Zašto odabrati dom VIVA FLORA

Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti.